Beköszöntött az ősz

Megvolt az óraátállítás, egyre többször esik az eső úgyhogy hivatalosan is ideért az ősz. Esténként kezd már hűvös lenni, de napközben még egész jó idő volt mostanság.

Végetért a jóvilág, mostmár teljes időben az irodában dolgozom, heti 4 nap meló és egy nap szabad amikor itthon vagyok a kislányunkkal. Még mindig nem sikerült teljesen belerázódni a hétköznapokba, mikor hazaérek munka után, még főzés, vacsora, fürdetés - szóval néha kicsit szalad a ház, de ha hétközben nem is, hétvégén azért sikerül takarítani, mosni, vasalni stb. :)

Meló téren őrültek háza van, a legnagyobb ügyfelem (az egyik legnagyobb élelmiszercég Új-Zélandon) megvett egy másik céget és áthozták azt az üzletet is hozzánk. Plusz a főnököm csinált egy másik céget azt is én menedzselem, nem egyszerű, főleg hogy mindezt ugye 4 napba kell besűríteni. Nem unatkozom az biztos. :) 
Szóval elég elfoglalt vagyok, ezért is nincs időm blogolni. :)

Kismanó nő és okosodik, egyre többet beszél is már és persze a rosszaságért sem kell a szomszédba mennie. :) Volt a bölcsiben St Patrick napi móka: sok lufi, kalap, zöld csillámpor a kis medencéjükben stb, az óvónők és minden kisgyerek zöld ruhában volt, nagyon aranyosak voltak. 

A húsvéti 4 napos hosszú hétvége jól telt, szuper idő is volt, úgyhogy kirándultunk meg beacheztünk/pihentünk. Itt locsolás helyett csoki keresés van, mi is elrejtettünk tojásokat meg nyuszikat, Lexienek nagyon tetszett amikor megtalálta őket. Aztán persze mikor megkóstolta az egyiket és rájött hogy csoki, akkor nekünk adta az összeset. (mázlinkra nem szereti az édességet, úgyhogy feláldoztuk magunkat és megettük helyette) :)

Homokvár építő verseny

Homokvár építő verseny

Hamilton

Raglan

St Patrick Day

1 comment:

JuditAu said...

Na akkor ezzel meg is kaptam a valaszt a kerdesre... :)