2011 - Fiji, Kina, hazvasarlas

2012. 01. 02. - írta scarpetta
Kategóriák: NZ vegyes, Beszámoló

Februárban voltunk nyaralni Fijin egy hetet, az esős évszak ellenére is nagyon jól éreztük magunkat.
Beach

Szállás

Szállás
Április elején voltam egy hetet Kínában munkaügyben. Kicsit aggódtam, hogy fognak reagálni a nyomdában egy Nő utasításaira, de kellemesen csalódtam, jól fogadták a kritikát és mindent kijavítottak, amit kértem. Jó lett a végeredmény, az ügyfél nagyon elégedett volt. És nem haltam éhen, sőt finom kajákat kaptam:)
Látkép - Szmog

Buddha szobor

Kaja
Májusban találtunk egy házat, ami mindkettőnknek nagyon tetszett, gyorsan tettünk is rá ajánlatot, csináltattunk épület/műszaki ellenőrzést, júniusban beköltöztünk. 
Konyha

Dekk (terasz)

Kert 
Júliusban volt némi "kert rendezés" az előkertben: Fa eltávolítás, ásás, betonozás=parkoló.
Októberben volt egy születésnapi buli. Dobos tortával! (német változat)
November elsején kaptam egy állásajánlatot, felmondtam az aktuális melóhelyen. A felmondási időm 4 hét volt, amit látástól-vakulásig végigdolgoztam, hogy ne hagyjak ott félig kész dolgokat. Szerveztek nekem egy kis búcsúbulit: pizza-kóla-süti stb.
December elején kezdtem az új munkahelyen. Bővebben nem írnék róla, de annyit azért elárulhatok, hogy azt hittem az előzőnél rosszabb nem lehet, de sajnos tévedtem. Az ünnepek előtti utolsó nap volt egy vállalati ebéd mindenféle sültekkel-salátákkal-süteményekkel, majd mindenki elment szabadságolni.
Decemberben is tartottunk egy születésnapi bulit. Főztem egy rakás kaját, grilleztünk is, naivan azt gondoltam majd a maradékokat kell ennünk egy hétig, de nem így történt. Két torta, hogy tuti jusson mindenkinek :)
Annak ellenére hogy az időjárás majdnem a Magyarországinak megfelelő volt (hó nélkül), nagyon szuperül telt a karácsony.
A szilveszter estét baráti társaságban töltöttük, degeszre ettük magunkat, éjfélkor koccintottunk, tüzijátékot néztünk, aztán hajnal fél kettőkor haza is értünk.

Mindenkinek Boldog 2012-t (Új Évet) Kívánunk. 

No comments: