Gyors beszámoló

2008. 10. 28. - írta scarpetta
Kategóriák: NZ vegyes

Hétfőn ünnepnap volt nálunk, így se melóba, se suliba nem kellett menni. Mivel én ezt már rég kifigyeltem a naptárban, szóltam is a melóhelyen már 3 hete, hogy a hosszú hétvégén én nem megyek dolgozni. Ilyen sokat egyhuzamban már nem is tudom mikor láttuk egymást emberrel. :)
Szombaton Kenéknél voltunk szülinapi bulizni. Sütöttünk mindenféle földi jót, mindenki betegre is ette magát. A fiúk fociztak a kertben, mi csajok dumálgattunk, meg Wii-ztünk. Este elfújtam a gyertyákat, tortát ettünk, kaptam jópofa ajándékokat, aztán kártyáztunk. Egyszer sem vesztettünk hála az égnek, úgyhogy megúsztuk a büntetést (ami a jelen helyzetben az alkoholt fogyasztóknak tequila volt, a nem-ivóknak meg csípős jalapenos paprikából 6 darab egyszerre)
Vasárnap háztartottam kicsit, utána filmeket néztünk estig. 
Hétfőn felköszöntött a Zuram is, aztán útrakeltünk Devonportba. Hihetetlen egy kisváros, akárhányszor odamegyünk, még mindig magával ragad a hangulata. Felmentünk Mt. Victoriára, eszméletlen panoráma van ott fent. Fényképező nem volt nálunk, úgyhogy kénytelenek lesztek csakúgy elhinni, hogy klassz. Viszont veszett nagy szél volt, úgyhogy kis séta után bepattantunk a kocsiba, és visszagurultunk a városba. Betértünk egy kávézóba, ahol a múltkor igen finom bagelt ettünk. Ezt most nem sikerült abszolválni, lecserélték a szakácsot, úgyhogy miután végeztünk a kajálással, bementünk egy másik kávézóba igaziból is enni, majd lementünk a partra üldögélni, nézelődni, beszélgetni.
Szuper hosszú hétvége volt, kifejezetten feltöltődtünk. 

Ma reggel próba vizsgám volt. Ez egy amolyan felkészitő az igazi diploma záróvizsgára, tehát ugyanúgy voltak felállitva az asztalok a teremben, mint az igazin lesz, külön kérdés-meg válaszlap, 2 és fél óra. Délután megvolt az eredmény, annyit tudok egyenlőre, hogy átmentem,  a pontos pontszámot majd elvileg holnap adják ki. Mondjuk szerintem az egész egy szivatás volt, abszolút egyszerű volt , 1 órát töltöttem az egésszel. Gyanítom, hogy az igazinál meg majd jól megizzasztanak. :)

No comments: