Suli, jogsi, egyebek

2008. 10. 08. - írta scarpetta
Kategóriák: Gasztro, Iskola, NZ vegyes

Kicsit sűrű napjaim vannak mostanság, nem igazán volt időm blogolni. Azt hiszem, ez decemberig már igy fog telni, hogy kb hetente jelentkezem be. 
Megkezdődött a tanítás újra, az utolsó blokk, elég hajtósnak igérkezik ez az utolsó 9-10 hét, valószínűleg észre sem veszem, és már a végére is érünk. Ez a legjobb rész, legalábbis én már nagyon vártam. Mindenféle földi jókat sütünk kenyerektől a kelt tésztákon át a tortákig, ami sanszosan agyonvágja az eddigi sikeres fogyókúránkat, na de mit lehet tenni, kidobni csak nem fogom. :)
Közben készülök a diploma záró vizsgára is szorgosan, kidolgoztam mind a 600 kérdést (igen, megemelték még 100-zal), már csak meg kell tanulni az összeset, ami igen érdekes lesz, mint ma megtudtam, az első vizsga e hónap végén lesz, a következő meg november elején. Klassz hogy eddig húzódott, mig Londonban kitalálták a megfelelő időpontot, merthogy minden országban ugyanazon a napon kell tartani a vizsgát. (Vicces, mert csak nálunk lesz nov. negyedike abban az időben, a világ többi részén nem igazán, na sebaj :) 
A suliban ráadásul most szinte 2-3 naponta kell házidolgozatot beadni, szóval nem hagynak unatkozni. De ha minden jól megy, decemberben megkapom mindkét bizonyitványt, aztán egy évig biztos nem ülök iskolapadba újra. :) Na ennyit a tanulásról.
Egyebek röviden: 
Szombaton Kyokyo szülinapját ünnepeltük, jól sikerült mulatság volt, bár másnap reggel nem annyira gondoltam igy, lévén hogy nekem dolgozni kellett menni.(Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem gyenge gyomorégéssel. A kártyajáték vesztesének Gint kellett inni, de mivel ez nálam nem kivitelezhető, nekem spéci büntetést találtak ki: egy púpos kanálnyi csipős angol mustár csiliporral a tetején. Lovely) És egy igazi hős voltam, mert nem tartottam meg az ajándékba szánt könyvet, pedig nagy volt a kisértés. :)
Zuramnak még mindig tetszik a meló, a cég is nagyon korrekt. 
Van újzélandi jogositványom (még csak a papir, a kártyát majd küldik hamarosan).

És végül, de abszolút nem utolsó sorban: Nagy gratula Ágiéknak, innen is üdvözlet Benedeknek a nagyvilágban. :)

No comments: