#21

2008. 03. 30. - írta scarpetta
Kategóriák: NZ vegyes
Izgalmas ez az Aucklandi éjszakai élet, pláne úgy ha az ember nem is akar effektive részt venni benne. Elég későn ugyan, de készültünk nyugovóra térni, mikor is felharsant a tüctüc zene, zörgetve az ablakokat és az ajtót. Azt hittük valamelyik diszkóban szaladt meg kicsit a dj keze a volume gombon, úgyhogy próbáltunk nem tudomást venni róla. Persze nem sikerült.A Zuram hajnali 5-ig bírta cérnával, majd lement cigizni. Aztán látta ám, hogy nem holmi intézményből szól a muzsika, hanem valami kis drogos/ittas/hülye kisfiú bulizik a kocsijában koppra letekert ablakkal. Na több sem kellett, odament hozzá, és khm nem annyira finoman megkérte, hogy ugyan húzzon már el innen az ablakunk alól, vagy legalább halkitsa le a berendezést. Most hogy a drága férjem arca volt-e túl ijesztő, vagy amit mondott, nem tudom, de mindenesetre bevált. Na azt gondoltuk, hogy akkor végre így reggel 5 után alhatunk is. Aha. Hangos kiabálás, olyan szavak használatával, amiről jól nevelt gyerek nem is tudja, hogy létezik. Újabb cigi szünet, a jelenet a következő: Két rendőr ráncigált egy prostituált nénit, aki egyébként bácsi. Már kb egy fél utcányit haladtak így, amikor megjelent egy baromi nagy fekete autó, 3 igen jól megtermett maori bácsi kipattant és megkérdezték az offiszer urakat, hogy ugyan mit szeretnének az ő alkalmazottaiktól. :) A történet végét nem tudom, rövid az a Marlboro. :) 
Sikerült aludni is valamennyit, majd felkeltem és kimentem olvasni a közös nappaliba. Egy Jersey-i srác megállt, majd elkezdett velem beszélgetni, kénytelen voltam becsukni a könyvet. Elmesélte a családja történetét, közben 10szer belefűzve, hogy nem tudja, miért mondja ezt most el nekem, hogy mennyira gáz, hogy az apja alkoholista meg minden. És hogy ő aztán soha nem lesz olyan. Mindezt reggel fél tizenegykor sörösüveggel a kezében. Klassz. Csak kicsit kellett röhögnöm.

Na ennyit a negatívomokról, örömmel jelentem be, hogy találtunk házat, már kulcsunk is van hozzá. Jövő héten már költözünk is, és várjuk a bútorainkat Melbourneből. :))

No comments: