Vihar

2008. 06. 26. - írta scarpetta
Kategóriák: NZ vegyes

Új Zélandra beköszöntött a tél a maga igazi félelmetes valóságával. Tegnap este szakadó jégeső, óriási szél, majd villámlás-dörgés és az áramnak lőttek. Nem csak nálunk, egész Glenfield sötétségbe borult. Ezáltal volt alkalmunk egy kis időutazásra, vissza a múltba.Na jó, ez így nem teljesen igaz, de kipróbálhattuk, milyen érzés makk sötétben mobiltelefon világítással gyertyát/elemlámpát keresgélni, hogy azok leheletnyi fényével elővarázsolhassunk még egy plusz takarót, hogy ne fagyjunk jéggé reggelre. Szóval beburkoltuk magunkat a takaró alá, lévén hogy fűtés ugye áram híján nem volt, én meg azon töprengtem, hogy milyen remekül fog megromlani az összes kaja a hűtőben és fagyasztóban. Hogy ne legyen olyan unalmas nézni a gyertyafényt a plafonon, előkaptuk a laptopot filmnézés gyanánt. Nem mondhatnám, hogy sokat segitett, ilyen borzalmasan vontatott tré filmet már régen láttam.
Öröm az ürömben, még nem értünk a film végére, amikor villódzva megjelent a kis piros 12:00 az ébresztőórán. Úgy tűnik, a mesteremberek igen hamar kiértek a helyszínre, hogy megoldják ezt az áramproblémát. És Lőn világosság.

Ezúton is köszönet nekik, hogy abban az ocsmány időben beáldozták magukat a lakosság kényelméért, és értem, hogy nem kellett álmatlanul forgolódnom azon töprengve, hogy mi lesz a hűtőben a kajákkal. :))

No comments: